Tres detinguts a les Planes per robatori amb violència, lesions i amenaces


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la comissaria de la Policia Local / Foto: Cugat.cat

Imatge d'arxiu de la comissaria de la Policia Local / Foto: Cugat.cat

La Policia Local ha detingut tres persones per presumptament robar i agredir una persona en el seu vehicle. Els fets van succeir la nit de divendres a dissabte a les Planes, quan una patrulla policial en servei preventiu va localitzar un vehicle amb desperfectes i a dins una persona atordida amb diverses ferides a la cara. Segons va explicar la víctima, tres individus fugits l'havien amenaçat i agredit per intentar robar-lo i havien colpejat violentament el seu vehicle. Els presumptes autors van ser localitzats més tard i detinguts com a autors dels presumptes delictes de robatori amb violència i intimidació, lesions, danys i amenaces.

De fet, va ser una segona patrulla que els va localitzar quan acabaven de fugir del lloc. Van ser identificats i traslladats detinguts a la comissaria dels Mossos d'Esquadra a l'espera de passar a disposició judicial.

En paral·lel, la persona ferida va ser traslladada a Mútua de Terrassa perquè presentava una ferida oberta que requeria punts de sutura i supervisió mèdica per a la resta de lesions sofertes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.