Raül Romeva: 'Guanyarem, sigui on sigui, sigui quan sigui. Som-hi'


  • Comparteix:

Imatge del banc dels acusats / Foto: ACN

Imatge del banc dels acusats / Foto: ACN

El santcugatenc Raül Romeva s'ha assegut aquest dimarts al banc dels acusats del Tribunal Suprem en la primera de les sessions del judici contra el 'procés' i l'1-O. Abans d'entrar a la sala, Romeva, a través del seu perfil de Twitter, ha augurat un judici 'que no durarà mesos, sinó anys'. 'Guanyarem, sigui on sigui, sigui quan sigui. Som-hi', ha afegit l'exconseller en la seva piulada.




El santcugatenc, juntament amb la resta d'exdirigents encausats, han rebut nombroses mostres de suport. A les xarxes socials, Free Romeva, Arran i CDR, entre d'altres, han expressat el seu rebuig al judici. També ho han fet membres d'ERC Sant Cugat, que s'han desplaçat fins a Madrid.




També han estat presents el president de la Generalitat, Quim Torra, que ha arribat acompanyat del conseller santcugatenc, Damià Calvet, i el delegat del govern a Madrid, Ferran Mascarell. En representació del govern també hi ha anat la consellera de Justícia, Ester Capella.

A dins de la sala hi ha hagut familiars dels acusats -dos per cap-, que han tingut un problema inicial per accedir a l'edifici del Tribunal Suprem fins que no han estat identificats per agents de la Policia Nacional, que posteriorment els han deixat entrar. Tots els familiars han portat emblemes i llaços grocs i no han tingut problemes per entrar-los al Suprem. En el cas de Romeva, l'acompanyava la seva dona, Diana Riba.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.