Els alumnes de l'escola Catalunya aprenen a reparar bicicletes

Els tallers s'han finançat amb la lliure disposició de Mira-sol


  • Comparteix:

Alumnes de primària de l'escola Catalunya participen de les activitats de difusió del carril bici de la zona que han sorgit de la partida de lliure disposició del consell de barri. Els infants de cinquè i sisè han fet tallers d'ús i reparació, de seguretat, de conèixer les normes per a ciclistes i un altre per assegurar que els alumnes saben anar amb prou seguretat pel carril bici.

L'empresa Biciclot ha format els alumnes al llarg de dues setmanes. Els més grans de l'escola han après a reparar bicicletes en cas de punxada i han fet una incursió en 'mecànica bàsica, sobretot, per saber quina bici tens i saber mantenir-la', ha explicat la instructora mecànica de Biciclot, Eva Hernández.

L'alumnat ha rebut una sessió teòrica per a continuació posar els coneixements en pràctica. El repte: arreglar una roda punxada amb un pegat. L'objectiu final dels tallers és que els infants es relacionin amb l'entorn pacificat del districte així com 'sortir al carrer i detectar els senyals' i 'aprendre a utilitzar el carril bici'.




Eva Hernández

El taller d'avui és de mecànica bàsica per saber mantenir la bici, detectar quin tipus de bici tens, saber mantenir-la i, sobretot, arreglar una punxada.

Alumnes

Hem après a reparar la bici i a treure el pneumàtic. / Si un dia punxes una roda i no saps què fer pots caure.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.