Salut retira les fórmules infantils Blemil Plus 1 i Blemis Plus 2 per sospita de salmonel·losi


  • Comparteix:

Salut demana que no es consumeixin aquests productes / Font: Cugat.cat

Salut demana que no es consumeixin aquests productes / Font: Cugat.cat

L'Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT) retira els productes d'alimentació infantil Blemil Plus 1 arròs i Blemil Plus 2 arròs, de 400 grams i amb data de consum preferent anterior a febrer de 2021, per sospita de salmonel·losi, així com productes de la marca Modilac no distribuïts a l'Estat espanyol. Tot i que no hi ha cap cas a l'estat, aquesta decisió s'ha pres per 'precaució' després que l'ASPCAT hagi rebut una notificació de l'Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (AESAN) de la retirada a França de fórmules infantils a base d'arròs marca Modilac, fabricades per una empresa espanyola i distribuïdes per l'empresa francesa Sodilac, associades a un brot de salmonel·losi a França, Bèlgica i Luxemburg. Salut indica que l'empresa Laboratorios Ordesa, SL ja ha procedit a la retirada del mercat del productes implicats.

Les investigacions realitzades a les instal·lacions on s'elaboren aquests productes per part de les autoritats competents de la comunitat autònoma no han indicat cap resultat positiu a 'Salmonel·la poona'.

Com a mesura de precaució ASPCAT recomana als consumidors que tinguin a la seva llar els productes indicats anteriorment, que s'abstinguin d'utilitzar-los i els retornin als punts de venda. Laboratorios Ordesa, SL ha habilitat el telèfon 900180873 per resoldre dubtes als consumidors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.