Sis propostes per fer avui a Sant Cugat


  • Comparteix:

Última sessió del projecte ExperimentAI / Foto: Library Living Lab

Última sessió del projecte ExperimentAI / Foto: Library Living Lab

Si encara no saps què fer aquest dimecres, Cugat.cat et proposa sis activitats que omplen l'agenda santcugatenca. Per a famílies amb infants un espai familiar a Mira-sol i un altre a la Floresta, a la Library Living Lab de Volpelleres l'última sessió del projecte ExperimentAI i un espai poètic al vespre a El Mesón. A més, l'agenda la completen una conferència del periodista Jofre Llombart, un debat sobre els valors de la justícia i una xerrada adreçada a pares i mares.

FAMÍLIA

Espais familiars | 10.00 i 16.00 - Casal de Mira-sol i Casino de la Floresta

Espai de trobada per a famílies amb infants de 0 a 3 anys. Activitat gratuïta. Cal inscripció prèvia. Al matí a Mira-sol i a la tarda a la Floresta.


EXPERIMENTAI

'Mobilitat autònoma: cotxes i drons' | 18.00 - Biblioteca Volpelleres Miquel Batllori

Sessió per a professors i educadors orientada a conèixer les novetats en matèria de conducció autònoma no solament en vehicles amb rodes. Última sessió de l'ExperimentAI del Centre de Visió per Computador de la Universitat Autònoma de Barcelona (CVC-UAB).


CONFERÈNCIA

'La ràdio ahir, avui, aquí i allà. Una mirada a les ones' | 18.00 - Arxiu Nacional de Catalunya

Els Amics de la Unesco de Sant Cugat organitza una conferència amb el periodista santcugatenc i sotsdirector d''El Món a RAC1', Jofre Llombart. Entrada lliure. Amb motiu del dia Mundial de la Ràdio.


DEBAT

'Justícia: de l'impuls íntim al social' | 19.00 - Cal Temerari

Begonya Sáez Tajafuerce, professora de filosofia a la UAB; i Xavier Giró, professor de Comunicació a la UAB; especialistes en diferents camps del coneixement, la filosofia i la comunicació, debatran sobre els fonaments ètics, personals i col·lectius que hi ha rere el valor de la justícia.


POESIA

Espai poètic: Carles Rebassa | 19.30 - El Mesón

L'Associació Gabriel Ferrater organitza aquest espai amb el poeta català Carles Rebassa, guanyador del 60è Premi Carles Riba de Poesia amb el llibre de sonets 'Sons bruts'.


XERRADA

'I si es passen tot el dia connectats, què?' | 21.00 - Escola Pins del Vallès

L'AMPA de l'escola organitza una xerrada sobre l'impacte de les tecnologies en la infància amb el psicòleg i educador Jordi Bernabeu Farrús. Inscripció prèvia omplint aquest formulari.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.