Dos detinguts per furts als centres comercials de Sant Cugat i La Maquinista


  • Comparteix:

Material tèxtil recuperat per la Policia Local / Foto: Ajuntament

Material tèxtil recuperat per la Policia Local / Foto: Ajuntament

La Policia Local ha detingut dues persones per un presumpte delicte de furts al Sant Cugat Centre Comercial i a La Maquinista. Segons ha informat l'Ajuntament, els arrestats van ser enxampats aquest dilluns a l'entorn del centre comercial de Sant Cugat amb articles de roba que s'ha comprovat que havien estat sostrets.

En concret, els fets van tenir lloc dilluns quan agents de paisà van localitzar en una zona boscosa de l'entorn del centre comercial de Sant Cugat dos individus que caminaven ajupits i un d'ells s’acostava ràpidament a un vehicle estacionat al pàrquing exterior.

Els agents, després d’observar com l’individu introduïa una motxilla a l’interior del vehicle, van intervenir en la situació i van identificar les dues persones. En escorcollar el cotxe van trobar al maleter articles de roba i la motxilla que havien amagat, que guardava material de roba esportiva nova amb les etiquetes. Els mateixos policies van poder determinar que un establiment esportiu acabava de patir un furt per part de dues persones. La resta del material correspon a establiments del centre comercial La Maquinista. En total, el valor dels objectes sostrets ascendeix a uns 900 euros.

Durant l’escorcoll policial, també es va trobar material susceptible de ser emprat per manipular els sistemes d’alarma i embolcalls d’alumini per la inhibició dels sistemes electrònics de seguretat, així com una agenda amb diverses anotacions relatives a diferents centres comercials d’arreu del Vallès.

Els dos individus van ser detinguts per un presumpte delicte de furt i resten a l’espera de passar a disposició judicial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.