Endesa i CRTVE milloren el servei elèctric de la corporació ubicada a Sant Cugat


  • Comparteix:

Endesa i RTVE milloren el subministrament elèctric / Foto: Endesa

Endesa i RTVE milloren el subministrament elèctric / Foto: Endesa

Endesa i la Corporació de Ràdio i Televisió Espanyola (CRTVE) han invertit 97.000 euros en la millora del subministrament elèctric que alimenta les instal·lacions de la corporació ubicada a Sant Cugat. Els treballs han consistit a eliminar una torre metàl·lica de 18 metres d’altura i un total de 1.700 metres de dues línies aèries de mitjana tensió ubicats a l’interior del recinte de RTVE, al carrer de Mercè Vilaret.

Les actuactions també han servit per canviar un centre de transformació ubicat a l'interior del recinte propietat de la corporació que proporciona subministrament en mitjana tensió per cabines de nova tecnologia que incorporen un gas de característiques especialment aïllants. Aquesta nova tecnologia és més segura per als treballadors que hagin de manipular-la, suporta millora ambients humits o de forta pol·lució i, a més, no requereix tantes intervencions de manteniment.

El total dels 97.000 euros que han costat aquestes obres ha sortit d'una inversió de 60.000 euros per part d'Endesa i de 37.000 per part de la Corporació de Ràdio i Televisió Espanyola.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.