Àlvar Roda, única candidatura per presidir l'Ateneu Santcugatenc

Roda és un dels presentadors del programa 'Converses consentides' de Cugat.cat


Temes relacionats

La presidenta de l'Ateneu, Margarida Cleris, visita el 'Converses consentides' (16/feb/19)


  • Comparteix:

Àlvar Roda, al seu programa de Cugat.cat / Foto: Àlvar Roda

Àlvar Roda, al seu programa de Cugat.cat / Foto: Àlvar Roda

El músic i exregidor del PSC-CpC, Àlvar Roda, és l'únic candidat que s'ha presentat per presidir l'Ateneu Santcugatenc. Ara, l'assemblea de l'entitat ha de ratificar la candidatura de Roda, que és soci de l'Ateneu des de fa quaranta anys. El seu objectiu és continuar la tasca de la seva predecessora, Margarida Cleris, 'consolidant l'entitat', però anar més enllà per aconseguir més implicació dels socis en les activitats.

En una entrevista a Cugat.cat, Roda, que viu a Bellaterra, ha expressat que ara el moment d'iniciar una aposta com aquesta i que espera rebre el suport final de l'assemblea de l'Ateneu.

Amb ell va un equip de cinc persones, dues d'elles de l'anterior junta, l’equip el completen Montse Cusó com a vicepresidenta, el president de la Federació d'Associacions de Veïns Manel Sánchez com a tresorer; Toni Manresa com a secretari, que actualment ja ocupa aquest càrrec, i Pep Martínez i Jordi Sanz com a vocals.

Roda vol redefinir el concepte que és té de l'Ateneu: 'La gent el veu com una entitat privada que fa cultura, però hem de fer que els socis s'hi integrin més'.

També ha parlat de la relació amb l'administració: 'Amb un Ajuntament més fragmentat serà necessari gent a l'Ateneu amb mà esquerra per gestionar les relacions amb les administracions públiques'. Experiència en aquest terreny, en té. Va ser regidor amb el PSC en el mandat 2007-2011 i té una forta vinculació amb el teixit associatiu del municipi: secretari general de la Unipau, membre dels Amics de Pedra i Sang, soci de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat (OSSC) i un dels presentadors del programa de Cugat.cat 'Converses consentides'.

La renovació de la presidència de l'entitat arriba després que Margarida Cleris, hagi esgotat el segon mandat de quatre anys. L'Ateneu té actualment 510 socis.


Àlvar Roda

Jo no tinc edat per presentar-me. Però crec que Sant Cugat ha de tenir unes entitats fortes. Presentar-se val la pena.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.