El Mobile World Congress arrenca avui amb presència santcugatenca

Cugat.cat és un dels mitjans acreditats per al congrés


  • Comparteix:

Imatge de l'última edició / Foto: ACN

Imatge de l'última edició / Foto: ACN

Set empreses santcugatenques participen com a expositors a l'edició d'enguany del Mobile World Congress, que se celebra des d'aquest dilluns i fins dijous principalment al recinte de Fira de Gran Via de l'Hospitalet de Llobregat. Cinc d'elles: Accenture, Biid, Brightsight (Bitwise), Cloubity i Orain, s'exposaran a la zona dels estands de les companyies, mentre que Tviso i Shotl estaran a la zona 4 Years From Now (4YFN), a Montjuïc. Cugat.cat també hi assistirà com a mitjà de comunicació acreditat per conèixer de prop les experiències de les empreses locals.

Accenture
Accenture ofereix serveis en estratègia, consultoria, tecnologia digital i operacions per ajudar empreses a 'inventar' el seu futur. Treballa en 120 països d'arreu del món i a Sant Cugat, a Can Sant Joan, hi tenen un dels vuit centres d'innovació repartits per tot el món.

Biid
Biid aposta per una nova forma d'autenticar de manera segura un usuari a la xarxa mitjançant dispositius mòbils. La plataforma ofereix una forta identitat legal, que garanteix la seguretat en les transaccions digitals i facilita l'autenticació i signatura basada en certificats digitals. Està situat a Esade.

Brightsight (Bitwise)
L'holandesa Brightsight (Bitwise) té més de 35 anys d'experiència en l'avaluació de productes informàtics pel que fa als requisits de seguretat. El 2017 l'empresa va adquirit l'start-up catalana Bitwise i va obrir un centre a Can Sant Joan.

Cloubity
Cloubity es dedica al desenvolupament d'aplicacions de negoci que connecten directament amb l'ERP de l'empresa. L'objectiu de l'app és, entre d'altres, ajudar a gestionar les despeses dels empleats, l'organització de les vacances o la gestió de mà d'obra relacionada amb un projecte. Està situada també a Can Sant Joan.

Orain
Orain és una plataforma que combina intel·ligència artificial i l'Internet de les coses i que permet crear interacció i comunicació amb elements de l'entorn quotidià d'una forma fàcil, dinàmica i intuïtiva. La seu també està situada a Can Sant Joan.

Shotl
Shotl és una app de transport urbà compartit que agrupa passatgers amb rutes similars en un mateix autobús o furgoneta. El sistema calcula la ruta més eficient i proporciona automàticament al conductor la navegació i les indicacions pas a pas fins al punt de destí. A Sant Cugat gestiona el transport sota demanda a zones com Can Barata i a les Planes.

Tviso
Tviso és una app per poder accedir a totes les plataformes de vídeo en línia. La intenció és poder reproduir a través d'una sola aplicació continguts de Netflix, HBO, Movistar TV, Vodafone TV Online, beIN Connect, Amazon Prime Video, Rakuten TV, Filmin, Atresplayer, Mitele, TVE, Clan, TV3, MTV, Paramount, Vimeo, YouTube i d'altres plataformes. La seu està situada al costat de l'estació FGC de Mira-sol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.