Un curs infantil, xerrades, literatura i cinefòrum omplen l'agenda d'avui


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de Gabriel Ferrater / Foto: Arxiu Gabriel Ferrater

Imatge d'arxiu de Gabriel Ferrater / Foto: Arxiu Gabriel Ferrater

L'agenda d'aquest dimarts proposa activitats molt variades i adreçades a tots els públic. Per començar el dia un curs per a que els més petits de la casa juguin amb els seus pares, germans o cuidadors. Ja a la tarda, l'agenda la completen dues conferències sobre temes diferents, una tertúlia literària del Cercle d'Arts de l'Ateneu i una sessió de cinefòrum seguida d'un col·loqui organitzada per l'associació Dret a Morir Dignament.

INFANTIL

Curs: 'Juguem?' | 11.00 - La Farga Infantil

Curs dirigit a infants de 12 a 24 mesos acompanyats dels seus pares, germans o persones cuidadores. Obert a tothom i gratuït. A càrrec de Noemí Suriol, direcció en fisioteràpia Leonarmi; i Ana Castan, sotsdirectora de l'escola.


CONFERÈNCIA

'Les veritables claus de la conquesta d'Amèrica' | 17.30 - Arxiu Nacional de Catalunya

Xerrada a càrrec d'Ariadna Baulenas, doctora en Història de l'Art i directora de l'Institut de Cultures Americanes Antigues. Activitat destinada als socis de l'Aula d'Extensió Universitària (AEU) per a la Gent Gran.


XERRADA

'Autoestima: la clau de l'èxit' | 18.30 - Escola La Mirada

L'autoestima és la base des d'on es construeixen els vincles emocionals. Júlia Prunés ajudarà a conèixer les bases per construir una autoestima saludable i recursos per aprendre a estimar-nos cada dia una mica més.


CERCLE D'ARTS

Tertúlies literàries: 'Poesia de Gabriel Ferrater' | 19.00 - L'Ateneu

Trobada en què es parlarà de literatura, concretament del poeta santcugatenc Gabriel Ferrater, que protagonitza aquest trimestre les tertúlies literàries del Cercle d'Arts de l'Ateneu. Entrada gratuïta.


CINEFÒRUM

'Ida sin vuelta' i col·loqui sobre decidir la nostra vida | 19.00 - Casal Torreblanca

Projecció en VOSE d'Ida sin vuelta' ('Hin und weg'), una 'road movie' alemanya de l'any 2014 dirigida per Christian Zübert. L'associació Dret a Morir Dignament organitza actes que conviden a reflexionar sobre el procés de final de vida.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.