Els Amics de la Unesco engeguen la campanya de recollida de material per Romania


  • Comparteix:

El termini per portar les donacions a l'EMD s'acaba al Nadal

El termini per portar les donacions a l'EMD s'acaba al Nadal

L'associació Amics de la Unesco Valldoreix-Sant Cugat ha engegat un any més la seva campanya de recollida de material per Romania. Tots aquells que ho desitgin tenen temps fins les fetes nadalenques per portar roba d'abric, joguines o material escolar a la seu de l'EMD de Valldoreix.

Els Amics de la Unesco Valldoreix-Sant Cugat continuen la seva campanya solidària amb la ciutat romanesa de Roman. És per això que, un any més, i coincidint amb la campanya de Nadal, han engegat una incitava per recollir material per enviar-lo cap allà. Des de l'entitat conviden a tots als santcugatencs a acostar-se fins a l'EMD de Valldoreix per deixar el material escolar, la roba d'abric i les joguines. Llorenç Batchellí, president d'Amics de la Unesco a Sant Cugat-Valldoreix, explica quines són els requisits que han d'acomplir les joguines que vulguin donar-se.

Llorenç Batchellí

És una campanya que organitzem cada any per Romania de recollida de material escolar, de roba d'abric i de joguines


Tot el material recollit es portarà fins a Roman aprofitant els camions de transport que viatgen buits. Recordem que en aquesta mateixa ciutat, els Amics de la Unesco ja col·laboren en un projecte per construir una escola, un dispensari i un Taller de manualitats.

Les persones que vulguin col·laborar en la campanya de recollida de joguines, roba d'abric i material escolar, poden portar els seus donatius a la seu de l'EMD tots els dissabtes, de les 11 del matí a la una de la tarda, i els dijous a la tarda, de cinc a dos quarts de vuit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.