En llibertat el fuster detingut per intentar robar a una casa de Valldoreix


Temes relacionats

Detingut per intentar robar als veïns d'una casa on treballava de fuster (21/feb/19)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat.cat

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat.cat

El fuster detingut per intentar robar a una casa de Valldoreix ha quedat en llibertat. Així ho ha decidit el jutge després de la petició de la Fiscalia de sobreseïment provisional de la causa, que no ha arribat a jutjar-se i ha quedat arxivada.

També han acceptat el sobreseïment provisional l'acusació particular i la defensa, fet que implica el tancament de la instrucció, tot i que en cas de noves proves la causa es pot reobrir. Fins a la celebració de la vista, l'arrestat estava en llibertat amb càrrecs per un presumpte delicte de robatori amb força en grau de temptativa.

Els fets van succeir el 19 de febrer passat, quan els Mossos d'Esquadra van detenir un home per intentar robar a una casa de Valldoreix. Segons el cos de seguretat, el presumpte lladre treballava com a fuster a l'habitatge del costat quan va saltar a la casa veïna per intentar robar i va ser enxampat per un testimoni.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.