El Muntanyenc dona el tret de sortida a la festa dels 75 anys

El club ha presentat el programa d'activitats aquest dimecres a la sala de plens de l'Ajuntament


Temes relacionats

Ja es coneix la data de la Marxa Infantil (27/feb/19)


  • Comparteix:

El Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) ha donat el tret de sortida a la celebració dels 75 anys aquest dimecres amb la presentació del programa d'activitats que es duran a terme al llarg de l'any. L'acte ha tingut lloc a la sala de plens de l'Ajuntament i ha comptat amb la presència del president de l'entitat, Silvano Bendinelli, i de l'alcaldessa, Carmela Fortuny, a més de representants del consistori i de les diferents seccions del club, que han estat els encarregats d'explicar les 13 activitats que conformen el programa. Tant Fortuny com Bendinelli han lloat en els seus parlaments 'la funció social' del Muntanyenc i la seva capacitat 'de construir ciutat'.

Bendinelli, a més, ha destacat el bon estat de salut del club després de 75 anys per poder mantenir el nombre de socis i ha remarcat que 'ara és important créixer en qualitat'. Amb gairebé 2.000, el Club Muntanyenc és l'entitat amb més socis de la ciutat.

A la presentació també ha assistit el president de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya, Jordi Merino, que ha definit al Muntanyec com a 'referent del Vallès i de Catalunya'. Precisament Merino participarà en l'acte central del 75è aniversari, que se celebrarà el 26 d'abril al Claustre del Monestir per retre homenatge als socis més emblemàtics del club.

Sant Medir, on el CMSC participarà com a banderer, el Campionat de Catalunya d'Escalada en Bloc i una cercavila per les seus històriques del club són algunes de les activitats destacades del programa, que posarà el punt final amb la projecció d'un reportatge audiovisual que farà un repàs de la història del Muntanyenc.

Descobreix tota la programació dels actes dels 75 anys del Club Muntanyenc en aquest enllaç.






Carmela Fortuny

M'agrada destacar l'empremta social i cultural que fa el club més enllà de l'esportiva. Ha sabut construir ciutat a partir d'aquestes diferents mirades.

Silvano Bendinelli

És bastant positiu poder mantenir el mateix nivell de socis. Hem de créixer en qualitat.

Jordi Merino

És un referent al Vallès i a Catalunya. Són 75 anys d'història amb diferents presidents que han tingut la seva idea de com portar el club.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.