Obertes les inscripcions per als cursos i tallers de primavera de la XCCP


  • Comparteix:

Detall del cartell dels cursos i tallers de primavera / Foto: XCCP

Detall del cartell dels cursos i tallers de primavera / Foto: XCCP

La Xarxa de Centres Culturals i Polivalents (XCCP) obre aquest dimecres el període d'inscripcions als cursos i tallers de primavera. La programació, que va de març a juny, inclou més de 300 propostes que es repartiran entre els diferents equipaments que conformen la xarxa: Casa de Cultura, Casal Torreblanca, Centre d'art Maristany, Casa Aymat, Xalet Negre, Casal de Mira-sol, Casino la Floresta i Casal de les Planes. El termini d'inscripcions es posa en marxa a les deu del matí d'aquest dimecres i s'han de formalitzar al web dels Centres Culturals.

En el catàleg destaquen les àrees del coneixement, la gastronomia, l'art i la formació musical, a més d'activitats per a joves, infants i espais familiars.

Per realitzar les inscripcions cal registrar-se prèviament a la XCCP mitjançant el DNI. També és necessari disposar d'un correu electrònic per tal de validar l'usuari. Un cop dins, caldrà buscar el curs o taller d'interès i fer el pagament amb targeta bancària.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.