L'Ajuntament defensa 'la transparència i legalitat' del concurs municipal de publicitat

Demanarà un informe a serveis jurídics per 'si s'han d'iniciar accions judicials per informacions tendencioses publicades'


Temes relacionats

La CUP-PC veu manca de transparència en el concurs municipal de publicitat ( 1/mar/19)


  • Comparteix:

L'Ajuntament ha enviat un comunicat aquest dimarts / Foto: Web Ajuntament

L'Ajuntament ha enviat un comunicat aquest dimarts / Foto: Web Ajuntament

El consistori va seguir la legalitat i va obrar amb transparència en el procés de licitació dels serveis d'informació municipals en mitjans de comunicació locals. Això diu el comunicat que l'Ajuntament ha fet públic aquest dimarts després que la CUP-PC exposés que el concurs municipal de publicitat conté 'evidències de presumptes irregularitats' en tenir unes bases que 'semblen fetes a mida per a un sol mitjà de comunicació', en al·lusió al TOT Sant Cugat. L'Ajuntament, en una nota informativa que detalla com es va desenvolupar el procés, anuncia que demanarà als serveis jurídics un informe 'per si s'han d'iniciar accions judicials per informacions tendencioses publicades'.

En l'escrit, el consistori exposa que Secretaria General va donar conformitat a l'informe jurídic corresponent a aquesta contractació i 'posteriorment l'expedient va ser fiscalitzat amb caràcter previ per part d'Intervenció Municipal'.

El 24 de desembre s'aprovava l'expedient de contractació via decret d'alcaldia, amb un pressupost de licitació de 246.000 euros (IVA no inclòs) amb una durada de dos anys prorrogable a dos més i un valor estimat de 541.000 euros (IVA no inclòs). Una adjudicació per procediment obert i regulació harmonitzada, afegeix l'administració local.

Després d'haver criticat les formes del procés al ple, com també va fer el PSC, la CUP-PC va fer un comunicat divendres passat, dia en què es tancava el concurs, on també afirmaven que estudiarien presentar un contenciós administratiu o 'd'altres accions judicials' perquè s'investigui el tema.

Aquest divendres, 8 de març, tindrà lloc l'obertura de pliques de la licitació del concurs de publicitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.