Coneix el Pou d'Art, finalista dels Premis Sant Cugat 2018

La gala tindrà lloc el 31 de març al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

El Pou d'Art, finalista dels Premis Sant Cugat 2018 / Foto: Ajuntament

El Pou d'Art, finalista dels Premis Sant Cugat 2018 / Foto: Ajuntament

L'any 1998 obria a Sant Cugat Pou d'Art, un espai per oferir tallers i activitats per a diferents públics al voltant de les arts plàstiques, tant durant el curs escolar com durant les vacances. El nou centre d'art aplegava tres activitats en un mateix edifici: una galeria d'art, els tallers d'art i un espai destinat com a taller per part de l'artista local Maria Fabre, directora i impulsora del centre.

Durant els seus primers 18 anys de vida, la galeria d'art va acollir obres d'artistes de diferent caire i va participar en el Festival de Poesia de Sant Cugat en diferents ocasions, la primavera fotogràfica de Barcelona, a diferents fires de Sant Cugat Actiu i a totes les edicions de la Nit de l’Art.

El 2016, Pou d’Art deixava de ser galeria d'art i ampliava el seu espai de tallers. Des dels seus inicis aquesta proposta no ha parat de créixer i han estat molts els que han pogut gaudir i aprendre art entre les seves parets. El seu compromís amb Sant Cugat podria rebre un reconeixement amb els Premis Sant Cugat 2018, ja que es troba entre els 15 finalistes nominats a aquests guardons que es lliuraran el 31 de març al Teatre-Auditori.

Maria Fabra, Directora de Pou d’Art<br />

Maria Fabra, Directora de Pou d’Art

'Quan vaig rebre l'e-mail on se'm comunicava que Pou d'Art havia estat proposat pel comitè de selecció dels Premis em va fer molta il·lusió! Primer vaig quedar-me gelada, em pensava que els candidats eren sempre gent que es presentava voluntàriament a concurs, no m'imaginava que em proposessin. A Sant Cugat som tants que fem coses, que no penses que et poden triar a tu. Així que quan ho vaig saber ho vaig notificar per whatsapp a tots els treballadors de Pou d'Art. Tots es van posar molt contents! És un reconeixement cap a la feina de tots. Després ho vam notificar a tots els alumnes, exalumnes i amics del centre a través de la newsletter. Molts ens van felicitar. La nominació ja és un premi, guanyar ja seria un extra increïble!'



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.