Sant Cugat tindrà quatre nous col·legis electorals el 28-A

Els canvis afecten 6.174 persones que votaven al pav 3 i al Xalet Negre


  • Comparteix:

El pav 3 ja no serà un punt de votació / Foto: Localpres

El pav 3 ja no serà un punt de votació / Foto: Localpres

La Sala Canigó, el Centre d'Art Maristany (CAM), l'Oficina d'Estacionament Regulat de l'avinguda de Francesc Macià i l'Ateneu són els quatre nous punts de votació que tindrà Sant Cugat per a les eleccions del 28-A. L'objectiu del canvi és apropar més els electors al seu col·legi electoral i agilitzar la votació. A més, el pav 3 deixarà de ser col·legi electoral i podrà recuperar el seu ús esportiu durant les jornades de votació.

Sant Cugat, per tant, estrenarà quatre col·legis electorals en una redistribució que afecta 6.174 persones. De les set meses del pav 3, quatre passen al Centre d'Art Maristany, dues a la Sala Canigó i una a l'Ateneu, a la Casa Jaumandreu. A més, una mesa del Xalet Negre passa a l'Oficina d'Estacionament Regulat.

D'altra banda, canvia de nom però no de lloc el col·legi 'Impulsis', del carrer Vallès número 18, que passa a nomenar-se Sant Cugat Feina.

En total, 62.121 santcugatencs tindran dret a vot aquestes eleccions segons el cens, que encara és provisional a falta de passar el període de reclamacions. La xifra suposa un augment del 2,3% respecte els últims comicis del 21 de desembre del 2017. Dels 28 col·legis electorals de llavors, a Sant Cugat n'hi haurà ara 31.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.