El 32è sopar benèfic contra el càncer arriba aquest dissabte


  • Comparteix:

L'any passat el sopar també va tenir lloc a la Masia Can Magí / Foto: Localpres

L'any passat el sopar també va tenir lloc a la Masia Can Magí / Foto: Localpres

El sopar benèfic contra el càncer de la secció local de l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) arriba aquest dissabte a dos quarts de vuit del vespre. Un any més serà a la Masia Can Magí i seguirà un format semblant al de les edicions anteriors, però amb algunes novetats. Enguany no hi haurà la tradicional tòmbola i només s'optarà a un premi. També hi haurà la intervenció del 'coach' Vicenç Aluja, el testimoni d'algun malalt i diverses actuacions. Aquest 32è sopar serà el primer d'Esther Alòs com a nova presidenta local de l'associació després que Marta Martí anunciés al sopar de l'any passat que deixava el càrrec.

En declaracions a Cugat.cat, Alòs ha explicat que com a presidenta vol dotar l'entitat de més 'modernitat', així com de 'més implicació' i que la paraula càncer no sigui un 'tabú'.



Esther Alòs

M'agradaria donar a l'entitat més modernitat, que les famílies i els nens s'impliquin de tal manera que la paraula 'càncer' deixi de ser un tabú i es converteixi en una cosa natural que, malauradament, passarà a moltes famílies.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.