Els comerciants del barri del Monestir volen acabar amb la 'zona freda' de la plaça del Rei


  • Comparteix:

L'entitat, constituïda fa un mes i mig, aplega ja a 49 associats

L'entitat, constituïda fa un mes i mig, aplega ja a 49 associats

Revitalitzar la plaça del Rei i promoure la continuïtat de l'eix comercial a ambdues bandes del Monestir és l'objectiu de la nova Associació de Comerciants del barri del Monestir. L'entitat ha celebrat una assemblea extraordinària per presentar la junta i exposar les prioritats de l'associació, entre les quals hi ha, també, millorar la mobilitat i el paisatge urbà de la zona.

L'Associació de Comerciants del barri del Monestir compta actualment amb 49 associats, i espera incrementar nombre de comerços adherits en el futur. Ara per ara, l'entitat ha iniciat converses amb l'Ajuntament per solucionar alguns dels dèficits que, en la seva opinió, presenta el comerç al barri de l'avinguda de Cerdanyola.

Un d'ells és la 'zona freda' de la plaça del Rei, un espai desaprofitat i que, segons el president de l'associació, Josep Lluís Galvany, fa de barrera entre la plaça d'Octavià i el barri del darrere del Monestir. Galvany considera que la plaça hauria de revitalitzar-se amb la presència de nous establiments comercials, que servirien, de retruc, per atraure els vianants cap al barri del Monestir.

Josep Lluís Galvany

Una vegada la plaça estigfui arreglada, s'hi podrien posar comerços com una xurerria i un quiosc. Aixií, la gent s'animaria a travessar la plaça i venir al nostre barri.


L'entitat, que es va constituir fa un mes un mig, té altres objectius sobre la taula. Un d'ells és millorar la mobilitat de la zona de l'avinguda de Cerdanyola i la plaça d'en Coll. També es plantegen millorar la fesomia del barri, treballant en col·laboració amb l'Associació de Veïns. Ho explica Josep Lluís Galvany.

Josep Lluís Galvany

Volem canviar la fesomia del barri. Conscienciar la gent que tingui cura de les escombraries i de la neteja. Això és cosa de l'associació de veïns, però ens ajudem mútuament.


D'altra banda, l'associació ha presentat les principals campanyes que promourà durant el 2005, entre les quals destaquen els Reis, les rebaixes d'hivern, el Carnestoltes i el Sant Jordi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.