Descobreix el Cor de Gòspel Sant Cugat, finalista dels Premis Sant Cugat 2018


  • Comparteix:

El Cor de Gòspel Sant Cugat, finalista dels Premis Sant Cugat 2018 / Foto: Ajuntament

El Cor de Gòspel Sant Cugat, finalista dels Premis Sant Cugat 2018 / Foto: Ajuntament

L'any 2018, el Cor de Gòspel Sant Cugat celebrava el seu desè aniversari. L'entitat cultural santcugatenca, naixia a través de la iniciativa d'un grup de persones participants d'un curs-taller, dirigit per Erwyn Seerutton, compositor de gòspel, músic i cantant resident al municipi.

En els seus inicis, l'agrupació estava formada per un grup de 30 persones, que en l’actualitat ha augmentat fins a més de 100 cantants amateurs que comparteixen la seva passió per aquesta música d’arrel afroamericana.

Si per alguna cosa destaca el cor, és per la seva faceta altruista. Ja fa anys que l'agrupació ofereix concerts els beneficis dels quals es destinen a projectes i entitats socials tant de Sant Cugat com de fora. És por tot això que ara forma part dels finalistes dels Premis Sant Cugat 2018, que se celebren el pròxim 31 de març al Teatre-Auditori de la ciutat.

Cor de Gòspel Sant Cugat

Cor de Gòspel Sant Cugat

'Optar als Premis Sant Cugat, és per al Cor de Gòspel Sant Cugat una alegria col.lectiva molt gran. D’una banda, perquè posa en valor la feina que hem fet aquests 10 anys, musicalment parlant. Però també perquè gaudint de la música hem recollit 200.000 euros per a entitats solidàries. Estem compromesos amb la cultura i amb les persones que passen per dificultat.'



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.