Els mitjans de comunicació analitzaran el seu paper a les eleccions municipals

Cugat.cat participarà a una sessió sobre la campanya electoral organitzada pel Col·legi de Periodistes i la Federació de Mitjans de Comunicació Local


  • Comparteix:

Cugat.cat forma part de la Federació de Mitjans de Comunicació Local de Catalunya / Foto: Cugat.cat

Cugat.cat forma part de la Federació de Mitjans de Comunicació Local de Catalunya / Foto: Cugat.cat

El Col·legi de Periodistes de Catalunya i la Federació de Mitjans de Comunicació Local de Catalunya (FMCLCat), de la qual forma part Cugat.cat, organitzen divendres 22 de març una jornada per tractar el paper dels mitjans de comunicació durant el període d'eleccions municipals. La sessió, que donarà el tret de sortida a les deu del matí i s'allargarà fins dos quarts de dues de la tarda a la seu del Col·legi de Periodistes, posarà el focus en els reptes als quals s'han d'enfrontar els periodistes durant les campanyes electorals i els posteriors comicis. Durant la jornada, a més, es presentarà un portal web dirigit als professionals de la informació on trobar documentació i respostes als dubtes que poden sorgir en relació a la cobertura de la campanya.

Cugat.cat serà un dels protagonistes de la cita, ja que la seva directora, Mònica Lablanca, participarà a una taula rodona sobre les propostes, preguntes i respostes que giren al voltant de la cobertura de la campanya. Lablanca anirà acompanyada per la directora de Ràdio Sant Vicenç, Eva Garcia; la cap dels Serveis Jurídics de La Xarxa, Marta Insúa; i de la cap de l'Àrea Jurídica del Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC), Carme Fita.

L'assistència a la jornada és gratuïta, però cal inscriure's a comunicacio@periodistes.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.