Coneix el Futbol Sala Sant Cugat, finalista dels Premis Sant Cugat


  • Comparteix:

El Futbol Sala Sant Cugat ha fet 40 anys / Foto: Ajuntament

El Futbol Sala Sant Cugat ha fet 40 anys / Foto: Ajuntament

El Futbol Sala Sant Cugat és un club de referència d'aquest esport a Catalunya. L'entitat va néixer l'estiu de 1978 i es va presentar en societat a la inauguració del pav 2 de la Rambla del Celler.

El primer nom que va tenir l'entitat va ser Club Sporting Sant Cugat, fundat per jugadors de futbol de la ciutat. Amb el pas dels anys, el Club Sporting Sant Cugat es va fusionar amb l'Hambur i, més tard, ja passaria a anomenar-se Futbol Sala Sant Cugat. En els seus 40 anys d'història, el club ha tingut quatre presidents: Siscu Vilà, Ramon Claper, Josep Maria Zapater, que el va presidir durant gairebé 30 anys, i Jordi Palau.

El 2017 el club es va traslladar a una nova seu, a la ZEM de La Guinardera, un nou espai que 'poc a poc s'està fent seu'.

Els valors del club i del projecte esportiu són la formació, la diversió i la socialització. De fet, durant tota la seva història el club l'han integrat majoritàriament jugadors formats a la ciutat. Aquests valors l'han fet ser finalista dels Premis Sant Cugat 2018, que s'entregaran el pròxim 31 de març al Teatre-Auditori.

Futbol Sala Sant Cugat

'Ser un dels 15 finalistes dels Premis Sant Cugat 2018 és una gran alegria i ens fa molta il·lusió. El fet d'optar als premis és ja un gran reconeixement pel club i en especial pel Josep Maria Zapater (president durant quasi 30 anys del club). Amb aquesta nominació estem molt contents de veure que a pesar de les dificultats i la desigualtat de l'esport del futbol sala envers altres modalitats esportives, és un esport molt practicat i estimat a la societat santcugatenca. Dues entitats de futbol sala hem celebrat el 40è aniversari i això només es possible perquè els santcugatencs estimen i volen practicar aquest esport.'



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.