Satisfacció des de l'Ateneu de Valldoreix en el seu primer any d'existència


  • Comparteix:

L'Ateneu de Valldoreix consolida el seu projecte de dinamització social en el seu primer any d'existència. Tot i que el projecte encara està en procés, les activitats que fins ara s'han realitzat han rebut una afluència de participants elevada i una molt bona rebuda per part de les entitats de Valldoreix.

La oferta alternativa proposada per l'Ateneu de Valldoreix consolida el projecte inicial d'aquesta nova seu. Tot i que des de l'organització de l'Ateneu de Valldoreix han insistit que és un projecte que encara està en procés, l'acceptació per part de la població valldoreixenca ha estat molt elevada. El coordinador de l'Ateneu de Sant Cugat, Joan Carles Busquets, ha manifestat que és una forma d'apropar l'oferta sociocultural de l'Ateneu a les necessitats de Valldoreix.

Joan Carles Busquets

Tractem de traslladar l'oferta sociocultural a Valldoreix de forma alternativa i tenint en compte que Valldoreix té una població pròpia diferent a la de Sant Cugat.


El primer any d'existència de l'Ateneu de Valldoreix arriba amb una valoració molt positiva de les activitats proposades i de la resposta dels participants i entitats. Segons la responsable de l'Ateneu de Valldoreix, Agnès Pros, la intenció ara és seguir treballant, junt a l'EMD, les activitats dirigides al joves.

Agnès Pros

La afluència als cursos ha estat molt gran i per part de les entitats hi ha hagut molt bona rebuda. Estem intentant col·laborar en tots els temes de joves a Valldoreix.


La darrera proposta de l'Ateneu de Valldoreix, juntament amb l'Arxiu Gavín, és una exposició sobre el món del llibre en el marc de l'Any del llibre que se celebrarà el proper any. La mostra és un reflex d'imatges sobre els llibres, tant les sensacions que aquests donen quan llegim com una visió irònica de la situació de la lectura en l'actualitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.