La Ruta dels Tres Monestirs torna aquest diumenge

Una travessa biennal de 53 quilòmetres que travessa el Vallès


  • Comparteix:

La travessa acabarà a Montserrat / Foto: Domini Públic

La travessa acabarà a Montserrat / Foto: Domini Públic

Sant Cugat torna a ser aquest diumenge el punt de partida de la Ruta dels Tres Monestirs. Es tracta de la 16a edició d'aquesta proposta biennal organitzada per entitats excursionistes del Vallès Occidental, entre elles el Club Muntanyenc Sant Cugat. La marxa consta de 53 quilòmetres i passa per ciutats Terrassa i Vacarisses i creua la Mola i la Serra de l'Obac, fins arribar finalment al Monestir de Montserrat. La sortida serà a les cinc del matí al Monestir de Sant Cugat.

La travessa és llarga i dura, ja que els participants s'enfrontaran a un desnivell acumulat de 2.000 metres de pujada i 1.600 de baixada. Enguany també s'ofereix una opció d'itinerari curs: de 46 quilòmetres i amb 500 metres menys de desnivell, tant positiu com negatiu.

Les inscripcions costen 21 euros per als no federats i 18 per als membres de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC). L'organització posa a disposició dels participants un autobús per tornar a Sant Cugat en autocar. Aquest servei té un cost afegit de nou euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.