L'escola Avenç suma esport i solidaritat amb el Repte Quilòmetres de Sang

El 19è cros de la Fundació Collserola s'ha celebrat a les instal·lacions del centre


  • Comparteix:

Que l'esport i la solidaritat són bons aliats ho han demostrat aquest diumenge els prop de 1.300 alumnes que han participat al 19è Cros de la Fundació Collserola. Les instal·lacions de l'escola Avenç han acollit aquesta activitat organitzada pel departament d'Educació Física de la fundació que, per segon any, ha convidat el Banc de Sang i Teixits amb el Repte del Quilòmetre Solidari. Amb aquesta acció 'els pares i mares poden participar, a la seva manera, de la jornada', ha explicat el cap del departament i professor de l'escola Avenç, Jordi de la Cruz.

Per cada donació de sang se suma un quilòmetre, i el repte de l'organització és sumar-ne el màxim possible. Alumnes de primer de primària fins a segon de batxillerat de les tres escoles de la fundació -l'Avenç, la Ramon Fuster i la Frederic Mistral-Tècnic Eulàlia- han format part d'una jornada esportiva i solidària en família.


Jordi de la Cruz

Quan l'any passat vam celebrar els 18 anys del cros ens vam plantejar fer un pas més. Amb el Quilòmetre solidari, els pares i mares també poden participar de la jornada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.