Coneix la Fundació Jeroni de Moragas, finalista dels Premis Sant Cugat


  • Comparteix:

La fundació és finalista pels seus 25 anys de tasca / Foto: Fundació Jeroni de Moragas

La fundació és finalista pels seus 25 anys de tasca / Foto: Fundació Jeroni de Moragas

La Fundació Privada Jeroni de Moragas ha celebrat, durant el 2018, 25 anys acompanyant persones amb discapacitat intel·lectual i/o malaltia mental a través d'un servei de tutela i atenció integral. Finalista als Premis Sant Cugat, la Fundació s'ubica a la Rambla del Celler número 70 i la seva tasca també consisteix en promoure la creació de programes, recursos i equipaments socials per millorar les condicions de vida i la inclusió social.

La Fundació Jeroni de Moragas es crea el 1993 com a iniciativa dels socis de la Cooperativa Taller Jeroni de Moragas, fundada el 1973. Des de la seva creació, la Fundació ha comptat amb la col·laboració de persones que, de forma voluntària, dediquen temps i esforços a les tasques que duu a terme.


Fundació Jeroni de Moragas

'Des de la fundació hem rebut amb molta il·lusió la nominació per aquests 25 anys de trajectòria en l'acompanyament a persones amb discapacitat intel·lectual, oferint un servei de tutela i atenció integral. La nominació ja és un reconeixement a la nostra tasca, un moment important ha estat el comunicar-ho a les persones tutelades, on han viscut amb molta emoció aquesta nominació.
L'Adelaido, tutelat per la nostra Fundació, ha definit la nominació amb aquestes paraules:
'Moltes gràcies a tots i atotes de part de la Fundació per estar nominats. Aquest és el camí a seguir, estem començant a recollir els fruits. Moltes gràcies de part de tots els que formem la Fundació, us saluda molt atentament Lalo, un noi de la fundació.''




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.