La Unió organitzarà dues xerrades obertes a la ciutat per 'repensar' el funcionament de l'entitat


  • Comparteix:

Imatge de la visita d'obres, al novembre del 2018 / Foto: Localpres

Imatge de la visita d'obres, al novembre del 2018 / Foto: Localpres

La Unió Santcugatenca començarà un procés participatiu al maig per 'repensar' el paper de la cultura popular a la ciutat i el model de finançament de les entitats. En concret, ho farà amb dues xerrades obertes a tothom, on experts en la matèria diran la seva per acabar definint, després, el 'nou model de La Unió'.

El 'cercle de conferències', obert a tot a la ciutadania, porta per nom 'La Unió: un debat de ciutat'. Les xerrades tindran lloc:
- 4 de maig: 'Cultura popular i arts escèniques: dos enemics? Com podem encaixar les dues manifestacions?'
- 1 de juny: 'Economia a les entitats: sostenibilitat i subvencions'

Totes dues seran a les 11 del matí en un espai encara per definir. De la informació extreta d'aquestes dues xerrades, els socis de la Unió participaran en dues comissions de treball per 'definir el nou model de La Unió', tal com ha explicat a Cugat.cat la vicepresidenta de l'entitat, Esther Madrona. Les taules de treball tindran lloc l'11 de maig, per parlar sobre 'el model associatiu de La Unió i la integració a la programació cultural local' i, en una altra jornada pendent de determinar, es debatrà sobre 'l'economia ètica i sostenible a la nova Unió'.

Assemblea anual ordinària
El calendari d'aquest procés participatiu s'ha definit aquest dimarts al vespre durant l'assemblea anual ordinària, que l'entitat fa cada primer trimestre de l'any. També s'ha fet balanç i una radiografia de l'estat de l'entitat, que compta amb vuit seccions, i aprovar els comptes de l'any passat i el pressupost d'enguany. A més, es van ensenyar als socis imatges de com avancen les obres del nou edifici, amb la previsió que torni a estar operatiu el curs vinent.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.