Doble cita aquest diumenge a Valldoreix amb la Festa de la Primavera i la de l'Arbre


  • Comparteix:

La festa servirà per plantar arbres / Foto: Associació de Veïns i Veïnes Progressistes de Valldoreix

La festa servirà per plantar arbres / Foto: Associació de Veïns i Veïnes Progressistes de Valldoreix

Valldoreix té l'agenda plena aquest diumenge amb dos actes tradicionals d'aquesta època de l'any, la Festa de l'Arbre i la Festa de la Primavera. Una coincidència que modifica lleugerament la primera activitat, organitzada per Veïns i Veïnes Progressistes de Valldoreix, que acabarà una mica abans del que és habitual. Per altra banda, la mostra d'entitats tornarà a reunir la societat valldoreixenca en una festa on també hi haurà activitats infantils. Les dues activitats començaran amb poc temps de diferència, a dos quarts d'onze la Festa de la Primavera i a les onze, la de l'Arbre.

ESCOLTA-HO

L'activitat organitzada per l'EMD tindrà també un espai 'Munta Titella' amb Galiot Teatre i una actuació de Pallassos Sense Fronteres a les dotze del migdia. Per altra banda, la Festa de l'Arbre consistirà, com és habitual, amb una plantada, en aquest cas de dos exemplars de 'Fraxinus excelsior' i arrencarà des de la Riera de Can Llobet, al costat de l'entrada del CE Valldoreix. L'acte acabarà amb un refrigeri amenitzat per la coral Cantem les 40.

El magazín 'Sant Cugat a fons' ha convidat aquesta setmana la vocal de Cultura de l'EMD, Neus José, i el president de Veïns i Veïnes Progressistes de Valldoreix, Xavi Lecina, en una entrevista prèvia per conèixer tots els detalls de les dues festes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.