La Mitja Marató altera la mobilitat de Sant Cugat

Les afectacions tenen lloc fins al 31 de març


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la Mitja Marató / Foto: Localpres

Imatge d'arxiu de la Mitja Marató / Foto: Localpres

Sant Cugat es prepara per a la Mitja Marató, que té lloc a la ciutat aquest diumenge 31 de març. La cita esportiva provocarà restriccions en el trànsit i l'aparcament, així com alteracions en el transport públic.

Mitja Marató
La 35a Mitja Marató tindrà lloc a Sant Cugat el 31 de març i provocarà diverses alteracions en el trànsit, talls i restriccions en l'aparcament. La cursa, de 21 quilòmetres, començarà a les deu del matí a l'avinguda Pla del Vinyet, davant del Teatre-Auditori, i acaba a la Rambla del Celler, davant l'ajuntament. Les afectacions començaran el dissabte 30 a les vuit del vespre en què no es podrà estacionar a la zona de sortida de la Mitja Marató i fins a la una del migdia del dia següent. Els carrers per on transcorrerà la cursa s'aniran tallant i reobrint al trànsit en funció del pas dels atletes.

També es veurà afectat el transport públic entre les vuit del matí i la una del migdia en el els seus horaris i/o itineraris els autobusos de les línies urbanes L1, L2, L3, L8 i L9 i les línies interurbanes A4, B7 i B8. La línia del transport urbà L4 funcionarà amb normalitat.

Mapa del recorregut de la 35a Mitja Marató
alt=
AMPLIA'L - Mapa del recorregut / Foto: Ajuntament



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.