Sant Cugat se suma a la campanya 'Els Bombers t'acompanyen a donar sang'

La jornada de donació tindrà lloc aquest dilluns a la Rambla del Celler


  • Comparteix:

La jornada tindrà lloc a la Rambla del Celler / Foto: Banc de Sang

La jornada tindrà lloc a la Rambla del Celler / Foto: Banc de Sang

Sant Cugat participa per primera vegada aquest dilluns a la campanya 'Els Bombers t'acompanyen a donar sang'. L'Ajuntament col·labora amb aquesta iniciativa a la qual enguany hi participen 28 ciutats del país. La jornada de donació, que tindrà lloc de dos quarts de cinc de la tarda a vuit del vespre a la Rambla del Celler, davant del consistori, estarà dinamitzada amb una exhibició de vehicles i equipaments dels bombers i la realització d'exercicis de rescat o d'actuació en accidents de mercaderies perilloses.

'Els Bombers t'acompanyen a donar sang' vol transmetre un ambient festiu, participatiu i social durant la jornada de donació de sang per tal d'ajudar en l'objectiu d'augmentar les reserves de sang a Catalunya. A més, ara és un moment d'especial necessitat al Banc de Sang i Teixits, ja que amb l'arribada de la Setmana Santa es produeix un canvi d'hàbits que fa que la població s'acosti menys als punts de donació.

Les plaquetes, un dels elements extretos amb les donacions, caduquen als cinc dies; els glòbuls vermells deixen de servir 42 dies després. Així, cal que no decaiguin les donacions per mantenir les reserves.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.