El Centre Islàmic del Vallès inaugura local a Sant Cugat per a activitats lúdiques i culturals


  • Comparteix:

Imatge de la inauguració / Foto: Cugat.cat

Imatge de la inauguració / Foto: Cugat.cat

Una vintena de persones ha assistit aquest divendres a la inauguració del nou local del Centre Islàmic del Vallès, una entitat cultural que vol 'fer poble' amb activitats lúdiques, reforç escolar i classes d'àrab, català i castellà. El nou espai, desvinculat d'activitats religioses, que es mantindran a la mesquita del carrer de Montserrat, està situat al número 14 del camí de la Creu.

El vicepresident de l'entitat, Zoubir Mejdoubi, ha explicat durant la inauguració que la intenció és 'integrar-se' al barri i 'compartir cultures'. Un nou local, asseguren, permetrà no dependre de l'horari d'altres activitats per organitzar-ne més.

El reforç escolar i les classes d'idiomes s'impartiran a través del programa de voluntariat de la Fundació La Caixa. També estan en converses, segons Mejdoubi, amb la Fundació Barça per aplicar la metodologia FutbolNet, que utilitza el futbol i l'activitat física com a eines de reflexió i agents de canvi per millorar la vida dels infants i joves en contextos vulnerables.

El local obrirà cada tarda dels set dies de la setana, de cinc a nou.


Zoubir Mejdoubi

Crec que és el primer que existeix al Vallès. Portem tres o quatre anys amb temes d'educació extra per als nens i ara amb el nou horari obrirem de dilluns a diumenge cada tarda. Activitats lúdiques, culturals, d'aprenentatge, etc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.