Tània Sarrias presenta aquest dimecres el seu debut literari amb 'No et rendeixis'


  • Comparteix:

Cartell promocional / Foto: Angle Editorial

Cartell promocional / Foto: Angle Editorial

L'actriu resident a Sant Cugat Tània Sarrias presenta aquest dimecres el seu primer llibre 'No et rendeixis', un cant a la vida en forma de recopilació de 22 claus per sentir-te millor. L'acte tindrà lloc a les set de la tarda a la llibreria Paideia i comptarà amb la presentació del periodista santcugatenc Jofre Llombart, que és l'autor del pròleg, i amb la presència de l'autora.

'No et rendeixis' presenta una mirada optimista que neix 'en un moment de foscor', segons la mateixa Sarrias. L'actriu espera que el llibre aporti una mica de llum i ajudi al lector a 'tirar sempre endavant amb un somriure' i a 'connectar amb la teva pau interior'. Una declaració d'intencions i una invitació a 'continuar apostant pels teus somnis'.

Tània Sarrias
Tània Sarrias va presentar durant dos anys el programa del Canal 33 'Sputnik' i ha participat en programes com 'La Columna' i 'Caiga Quien Caigua', entre d'altres. També ha aparegut en sèries com 'Mar de fons' i 'El Príncipe' i en pel·lícules com 'Reflections' i 'Ens veiem demà'. 'No et rendeixis' suposa el seu debut literari, tot i que en els darrers anys ha estat vinculada al món editorial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.