La XDESC proposa sis emprenedores de luxe en el primer WiP Experiences

Txell Costa, Núria Picas i Marisa Iturbide, entre les ponents de la jornada, que arriba aquest dijous al Sant Cugat Trade Center


  • Comparteix:

Lluïsa Espín i Marta Fàbregas / Foto: Cugat.cat

Lluïsa Espín i Marta Fàbregas / Foto: Cugat.cat

La Xarxa de Dones Emprenedores de Sant Cugat (XDESC) enllesteix els últims detalls per a la primera jornada WiP Experiences, que se celebrarà aquest dijous al Sant Cugat Trade Center. Nascuda a l'estela del congrés bianual Women in Person, que es va estrenar l'any passat, la iniciativa vol servir per 'visibilitzar projectes exitosos', com a motivació per les emprenedores i com un espai per promocionar oportunitats de negocis sorgits de les relacions que s'estableixin durant la jornada. La presidenta de la XDESC, Marta Fàbregas, i la membre de la junta Lluïsa Espín han passat pel 'Sant Cugat a fons' per parlar de la jornada, que ja ha venut més de la meitat de les entrades.

ESCOLTA-HO

La trobada s'estructurarà a partir de xerrades de 20 minuts per part de cada ponent sobre la seva experiència personal i el seu mètode per tenir una empresa consolidada. A més de les xerrades, les assistents també podran parlar directament amb les protagonistes durant els descansos i vuit d'elles pujaran a l'escenari per poder fer una exposició de dos minuts sobre el seu projecte emprenedor. El cartell de la jornada combina figures de primer nivell, com la consultora Txell Costa i l'esportista Núria Picas, amb emprenedores amb menys ressò mediàtic però amb històries darrere. La fundadora de Young IT Girls i experta en transformació digital del transport, Anna Grau, l'emprenedora rural Marisa Iturbide, la copropietària de Manolo Guillén, Sara Molina, i l'escriptora Tània Juste completen la llista de conferenciants.

Tot plegat, acompanyat de dues sessions de 'networking' dirigit enfocat a propiciar noves idees de negoci, un fet que, com han explicat Marta Fàbregas i Lluïsa Espín, ja es va produir l'any passat. 'Volem que cada assistent faci dos o tres contactes per al futur', ha remarcat Espín, que ha assenyalat que ja al congrés de l'any passat se'n van produir de manera espontània. L'obstacle principal, la vergonya, ha assegurat, que va fer que algunes congressistes es fessin enrere a l'hora d'interactuar amb d'altres assistents durant l'any passat. Per això, l'organització ha plantejat activitats que propiciïn aquestes relacions, una de les pedres angulars d'aquesta mena de trobades.


Marta Fàbregas

És per adonar-nos que no estem soles, que ens en podem sortir. Visibilitzar-nos i saber que compartint l'experiència i el coneixement ens n'adonem que podem tirar endavant.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.