Tres detinguts per un robatori amb força en un domicili a Sant Cugat


  • Comparteix:

La detenció és fruit del dispositiu conjunt entre Mossos i Policia Local / Foto: Localpres

La detenció és fruit del dispositiu conjunt entre Mossos i Policia Local / Foto: Localpres

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local detenen tres homes com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força a domicili en grau de temptativa comès a Sant Cugat. Els fets van passar dimarts de la setmana passada al vespre, quan una dotació de paisà de prevenció de robatoris al centre va localitzar un vehicle, el propietari del qual tenia nombrosos antecedents.

Després d'un seguiment discret del vehicle, els agents van veure com dos homes saltaven des de l'interior del pati d'una casa pel mur perimetral i pujaven al cotxe. Llavors el van interceptar i van identificar-ne els tres ocupants.

En l’escorcoll del vehicle es va trobar un tornavís de grans dimensions, uns guants de treball i una pota de cabra, a més de cinc telèfons mòbils, motiu pel qual se'ls va detenir. Una vegada a comissaria, als detinguts se'ls van intervenir 2.300 euros en efectiu.

Els detinguts van passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Rubí, que va decretar la llibertat amb càrrecs per a dos d'ells i l'ingrés a presó del tercer, que tenia vigent una ordre judicial europea de detenció.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.