La gala dels Premis Sant Cugat, en directe a Cugat.cat

El portal web multimèdia ofereix en 'streaming' la cerimònia, que té lloc al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Els guanyadors de l'edició de l'any passat / Foto: Localpres

Els guanyadors de l'edició de l'any passat / Foto: Localpres

Cugat.cat retransmet aquest diumenge la cerimònia d'entrega dels Premis Sant Cugat via 'streaming'. La gala arrencarà a dos quarts de vuit del vespre i tindrà lloc al Teatre-Auditori. A banda, tot l'ambient de l'esdeveniment quedarà recollit via Twitter al perfil d'aquest mitjà.

Durant la cerimònia s'entregaran cinc premis (més l'extraordinari) entre els 15 finalistes. Els guardons s'entreguen des de 2005 i reconeixen persones, entitats i empreses que han tingut un paper rellevant al llarg de l'any i han portat el nom de Sant Cugat més enllà de les pròpies fronteres.

Enguany el Premi Extraordinari Sant Cugat a tota una trajectòria recau en Eduard Jener, crític d'arts escèniques i col·laborador a molts mitjans de la ciutat, entre ells Cugat.cat amb el programa 'Molta Comèdia'. El Premi Extraordinari és una designació directa de l'alcaldessa, Carmela Fortuny, que en un comunicat ha destacat 'la seva implicació a la cultura de la ciutat a través dels òrgans de reflexió i participació ciutadana'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.