El Club Volei Sant Cugat, Premi Sant Cugat per la promoció de l'esport

L'entitat va celebrar l'any passat el seu 30è aniversari


  • Comparteix:

Els Premis Sant Cugat posen en valor 30 anys de promoció del voleibol a la ciutat. Els guardons han reconegut la tasca del Club Voleibol Sant Cugat, que el 1992 arribava a la ciutat a partir del pavelló que es construïa amb motiu dels Jocs Olímpics i que l'any passat celebrava tres dècades d'activitat formativa continuada en l'àmbit de l'esport femení. Un dels objectius del club, ha expressat la seva presidenta, Núria Terribas, és seguir 'formant' jugadores 'com a persones' i en els 'valors de l’esport'.

Durant tot aquest temps no ha parat de créixer, fent visible Sant Cugat amb propostes com el Torneig Internacional, que naixia l'any 2003. Així mateix, ha estat partícip de SantCugatCreix, entitat que en els últims quatre anys ha dut a terme projectes europeus.

Actualment l'entitat és un referent del voleibol femení a Catalunya i compta amb prop de 300 fitxes federatives i una estructura tècnica de 19 professionals. Gràcies a aquestes xifres, el Club Voleibol Sant Cugat és un dels clubs més grans pel que fa a volum de jugadores.

El club ha rebut el premi a mans del director del grup TOT Mèdia, Ramon Grau.


Núria Terribas

Tenim 300 jugadores de base, de totes les categories. L'objectiu del club és que les noies es puguin formar com a persones i també ens els valors de l'esport. El nostre primer equip és important però la resta també.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.