Dos detinguts per robar a l'interior de l'escola Joan Maragall les claus d'un cotxe


  • Comparteix:

Els Mossos van detenir els dos joves / Foto: Mossos d'Esquadra

Els Mossos van detenir els dos joves / Foto: Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra han detingut dos joves, de 17 i 19 anys, acusats d'un delicte de robatori amb força i d'un delicte de robatori a l'interior de vehicle. Els fets van passar el divendres 22 de març, al voltant de les deu del matí, quan una treballadora de l'escola Joan Maragall va trobar regirada la seva bossa a l'interior d'un despatx del centre. La dona va trobar a faltar les claus del seu cotxe i, en sortir de l'escola, va veure els dos joves remenant el maleter del vehicle.

En la fugida dels nois, a un d'ells li va caure el telèfon mòbil, que va recuperar la dona i va entregar als Mossos quan va denunciar els fets. Més tard, els agents van rebre una trucada a aquest mòbil i van quedar amb l'interlocutor, que assegurava ser el germà del propietari del telèfon, a un supermercat.

La patrulla va detenir els dos nois i va recuperar un radiocaset, unes ulleres de sol i les claus del vehicle. El menor va quedar en llibertat després de declarar a la Fiscalia de Menors, i el major d'edat va passar a disposició del jutjat de Guàrdia de Rubí, que va decretar llibertat amb càrrecs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.