Tot a punt per a la Marxa Infantil més sostenible

Es repeteix recorregut en una proposta que tindrà lloc aquest diumenge


  • Comparteix:

Queden pocs dies per a la Marxa / Foto: Localpres

Queden pocs dies per a la Marxa / Foto: Localpres

La 61a Marxa Infantil arriba aquest diumenge amb una aposta decidida per la sostenibilitat, ja que enguany s'habilitarà un aparcament de bicicletes gratuït i sota vigilància perquè participants i famílies puguin assistir a la cita del Club Muntanyenc de Sant Cugat (CMSC) sense haver d'utilitzar el cotxe i sense contaminar el medi ambient. El punt de trobada inicial de la marxa, que té lloc aquest diumenge, és el Parc de Ramon Barnils a tocar del Pla del Vinyet a les nou del matí, des d'on els participants sortiran segons l'ordre de pitral.

La marxa seguirà el mateix recorregut que a les edicions anteriors, però inclourà petites modificacions. Per exemple, s'afegirà un sisè control a l'alçada de l'Escola Avenç per facilitar el seguiment dels marxaires.

alt=
AMPLIA'L - Mapa del recorregut / Foto: Club Muntanyenc

Enguany se seguirà també amb la limitació fixada pel Parc Natural de Collserola de 1.100 parelles participants. Així, més de 2.000 infants recorreran els 10,5 quilòmetres que comprenen el recorregut, passant pel Pi d'en Xandri, la zona de Can Coll i Torre Negra.

'Guardó' per a totes les parelles participants
Una altra de les novetats de la cita, i coincidint enguany amb el 75è aniversari de l'entitat, serà un 'guardó' que s'entregarà a totes les parelles participants.

Pel que fa a la vessant solidària de la jornada, enguany la iniciativa destinarà un euro del cost de la inscripció a la Fundació Federica Cerdà, una entitat privada sense ànim de lucre que es dedica a millorar la qualitat de vida d'infants amb diversitat funcional.

En cas de pluja, la iniciativa es traslladaria al dissabte següent, el 13 d'abril.




Silvano Bendinelli

La gent ens podrà donar la seva bicicleta i després la podran recollir amb un tiquet. És important que no hi hagi una elevada concentració de cotxes a la sortida de la Marxa.

Silvano Bendinelli

Hem vist que hi havia gent que corria molt a l'últim tram i per això hem decidit afegir el control.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.