Detingut in fraganti mentre intentava entrar per la finestra d'una casa


  • Comparteix:

Imatge del material confiscat pels Mossos d'Esquadra / Foto: Mossos d'Esquadra

Imatge del material confiscat pels Mossos d'Esquadra / Foto: Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra han detingut un jove que presumptament intentava robar en un domicili de Sant Cugat. El detingut, de 20 anys, va ser enxampat in fraganti quan es disposava a entrar per la finestra d'una casa, segons ha informat el cos. Els fets van succeir dimarts passat al carrer de Santa Teresa i el detingut, que està en llibertat amb càrrecs, està investigat per un robatori amb força en grau de temptativa.

Segons els Mossos d'Esquadra, agents del cos van detectar un home caminant pel carrer de Santa Teresa, creuant constantment de vorera i mirant l’interior dels patis de les cases. Llavors es va iniciar un seguiment discret per diversos carrers propers fins que els agents van sorprendre el jove pujat a una finestra oberta i amb la persiana pujada. En el moment de ser sorprès, l’home anava equipat amb guants de treball i un tornavís de grans dimensions. Els agents el van detenir com a presumpte autor d’un robatori amb força en grau de temptativa.

L’arrestat va passar a disposició del Jutjat d’instrucció en funcions de Guàrdia de Rubí dimecres passat, i es va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

La detenció s’emmarca dins de l’operatiu policial preventiu per evitar els robatoris a domicilis dels Mossos d’Esquadra i la Policia Local.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.