L'art ja té adreça a Sant Cugat

Prop d'una quinzena d'espais i comerços relacionats amb l'art s'han unit per 'crear sinergies' i dinamitzar el barri


  • Comparteix:

Prop d'una quinzena d'espais de diferents àmbits situats a pocs metres els uns dels altres s'han unit per fer xarxa i crear laBANDA. La intenció és dinamitzar i promoure l'art i la cultura de proximitat al 'barri de les arts', al voltant de La Unió, entre el carrer d'Anselm Clavé i la plaça de Doctor Galtés.

La idea d'unir-se i crear sinergies entre espais surt de la 'necessitat'. Això assegura Sandra Colom, responsable de la pizzeria i vermuteria Capote's i presidenta de l'associació, que organitza música en directe els caps de setmana. El col·lectiu veu l'art com una 'eina de transformació social' i asseguren que 'la unió fa la força' i els ajuda a tirar endavant.

Dansa, teatre, disseny, artesania, música i gastronomia, entre d'altres, a pocs metres. L'associació fa una crida al barri per proposar activitats i 'implicar-se' amb el projecte. Una programació artística i cultural de proximitat que té la intenció de treure l'art al carrer i fer jornades participatives amb la ciutadania.

Formen part de laBANDA És-Fera 72, la Sant Cugat Dance Academy, La Tacones, l'espai dTerra, Ki-studio, La Vora, Capote's, Era Marcs, Vadepatch, The Iron's Tatoo i El Shala.


Sandra Colom

Vam trobar la necessitat de generar sinergies i fer coses conjuntament per acostar-nos a la ciutadania.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.