La UIP celebra una jornada contra la violència homenatjant Martin Luther Kin i Rosa Parks


  • Comparteix:

L'acte tindrà lloc diumenge al migdia a la plaça dels Quatre Cantons

L'acte tindrà lloc diumenge al migdia a la plaça dels Quatre Cantons

Martin Luther King i Rosa Parks són els personatges que aquest any homenatja la Universitat Internacional de la Pau, en col·laboració amb l'Institut Víctor Seix de Polemologia, en una nova jornada contra la violència. L'acte, que tindrà lloc aquest diumenge, convida a la reflexió a partir de textos del dos personatges.

Aquest diumenge a les 12 del migdia a la plaça dels Quatre Cantons, la Universitat Internacional de la Pau ha preparat un senzill acte per commemorar la figura de Martin Luther King i Rosa Parks. L'acte s'emmarca en una jornada contra la violència, on l'objectiu és fer reflexionar als assistents amb textos d'aquests dos personatges que van destacar per la seva lluita pacífica. La secretària de la Universitat Internacional de la Pau, Neus Sotomayor, explica en que consistirà l'activitat.

Neus Sotomayor

L'acte consistirà en recordar a Rosa Parks i Martin Luther kink i la seva lluita. No pretenem fer una gran activitat sinó provocar la reflexió.


Aquest és el segon any que porten a terme aquesta inciativa. L'any passat van recordar la figura de Gandhi i esperen fer d'aquesta iniciativa un acte fix en el seu calendari i recordar cada any un personatge diferent significatiu per la seva lluita pacífica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.