Pares i mares de l'escola l'Olivera es converteixen en mestres per un dia

La 8a edició de la Setmana de la Ciència ha començat aquest dilluns al centre educatiu


  • Comparteix:

L'escola l'Olivera ha donat el tret de sortida aquest dilluns a la 8a Setmana de la Ciència, una iniciativa en què les famílies dels alumnes venen al centre a impartir tallers de diverses temàtiques però amb un tret comú: involucrar els nens en l'aprenentatge de conceptes a través del joc i l'experimentació. Aquesta primera jornada ha començat amb activitats relacionades amb els primers auxilis, els corrents marins i la contaminació acústica, entre d'altres.

La Setmana de la Ciència de l'escola l'Olivera s'ha convertit en una cita consolidada al centre educatiu. La seva directora, Laura López, ha reivindicat la necessitat de celebrar aquesta jornada pels 'aspectes positius' que aporta als infants 'perquè els apropa a la ciència', així com a les famílies 'perquè genera confiança entre la família i l'escola.'

La implicació dels pares i mares és clau per al bon desenvolupament de la Setmana. 'És el tercer any que participo i és molt divertit', ha explicat l'enginyer informàtic i pare d'un alumne, Albert Sinfreu, que ha portat a l'aula un taller sobre la conductivitat elèctrica dels materials.

La Setmana de la Ciència de l'Olivera és un projecte 'únic'. López ha remarcat que d'una banda aconsegueix que la quitxalla aprofundeixi de manera 'conscient' en disciplines com les matemàtiques, l'arquitectura, la biologia i la física; i de l'altra, potencia la 'cohesió social' entre família i escola.







Laura López

Quan els pares no tenen ganes de venir, o bé no saben què fer, els seus fills els animen a participar. Als nanos els hi fa molta il·lusió.

Albert Sinfreu

Posar-se davant de 25 nens és tot un repte i et fa valorar la feina dels mestres. Jo m'ho passo molt bé i els nens també.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.