El 'Sant Cugat a fons' fa aquest dijous un programa especial des del Leonardo da Vinci

LilDami i Arnau Blanch, d'Arnau Griso, protagonistes d'un espai en col·laboració amb l'alumnat


  • Comparteix:

Cugat.cat sortirà de l'estudi per un especial del 'Sant Cugat a fons' / Foto: Cugat.cat

Cugat.cat sortirà de l'estudi per un especial del 'Sant Cugat a fons' / Foto: Cugat.cat

El 'Sant Cugat a fons' oferirà aquest dijous un programa especial des del nou edifici de l'institut Leonardo da Vinci. Els joves del centre aplicaran el que han après durant els dos anys de col·laboració amb el magazín matinal de Cugat.cat i seran els encarregats d'entrevistar els convidats, preparar les seccions i, fins i tot, de posar-hi una part de la música en directe. Els entrevistats seran de luxe, el traper terrassenc LilDami i Arnau Blanch, dels Arnau Griso, que se sotmetran a l'interrogatori dels joves i oferiran, a més, actuacions en directe.

Pel programa, que es farà des del porxo d'entrada de l'institut, hi desfilaran també els projectes que s'han dut a terme l'últim any, com per exemple els dinamitzadors esportius, els patis vius, la participació al International Youth Parliament i la mateixa col·laboració amb Cugat.cat. Per completar les tres hores de directe des del centre escolar, els alumnes han preparat recomanacions literàries i de videojocs i una tertúlia, on exposaran la seva visió sobre temes com el ressorgiment del feminisme entre les joves, l'ús o abús de les xarxes socials i el canvi climàtic.

Els joves, de 3r d'ESO, han participat en l'elecció dels convidats al programa, a més de preparar i fer en directe les entrevistes aquest dijous. El traper LilDami acaba de publicar 'Flors mentre visqui', i és autor d'èxits del gènere en català com 'Pau Gasol', i el santcugatenc Arnau Blanch, d'Arnau Griso, constitueix un fenomen del pop estatal sorgit de les xarxes socials.

La música serà també protagonista de la mà dels mateixos alumnes. Rita Corchero i Leyre Soler, acompanyada de Ferran Jorba amb la guitarra, participaran al programa amb actuacions en directe.

Aposta de Cugat.cat
El programa especial del Leonardo i la col·laboració amb l'institut durant tot l'any sorgeixen de la voluntat d''apropar la ràdio i els mitjans digitals als joves i adolescents' i de mostrar també una manera de treballar la informació i el periodisme 'des del rigor i la professionalitat', ha destacat la directora del mitjà multimèdia municipal, Mònica Lablanca.


Monica Lablanca

Aquest projecte respon a la voluntat de Cugat.cat d'apropar la ràdio i els mitjans digitals però, sobretot, de mostrar una forma de treballar la informació i el periodisme des del rigor i la professionalitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.