Cugat.cat surt al carrer per celebrar la diada de Sant Jordi

El 'Sant Cugat a fons' i el 'Converses consentides' ompliran de ràdio el matí de dimarts


  • Comparteix:

Cugat.cat torna a la plaça d'Octavià a la diada de la rosa i el llibre / Foto: Cugat.cat

Cugat.cat torna a la plaça d'Octavià a la diada de la rosa i el llibre / Foto: Cugat.cat

Cugat.cat sortirà un any més al carrer per celebrar la diada de Sant Jordi. La programació matinal de la ràdio de la ciutat tornarà a traslladar-se aquest dimarts a la plaça d'Octavià, on el 'Sant Cugat a fons' i el 'Converses consentides' oferiran especials centrats en la festa del llibre i la rosa. Entrevistes, recomanacions literàries, opinions de primera mà de llibreries i floristeries, les actuacions musicals d'Anaïs Vila i Gerard de Pablo, i la cantautora Kala Brau arrodoniran una jornada en què el 91.5 de la FM tornarà a ser el principal protagonista.

Tot plegat arrencarà a les nou del matí amb un 'Sant Cugat a fons' especial. El Servei Local de Català portarà part de les activitats especials de la diada al magazín i recomanarà llibres ideals per millorar el nivell de català, sigui quin sigui. A les deu es donaran a conèixer i es llegiran els guanyadors del concurs de microrelats, i després actuarà la cantautora santcugatenca Kala Brau. A la part final del programa, visitaran l'espai dues de les encarregades de la secció de literatura del programa, Carme Serret i Carme Cabús.

A més, Anaïs Vila i Gerard de Pablo, de Pantaleó, posaran la cirereta al magazin presentant en directe el seu nou senzill, 'Epíleg'.



Doble ració de 'Converses consentides'
El 'Sant Cugat a fons' no serà l'únic programa que trepitjarà el carrer en un dia tan especial. L'espai d'entrevistes conduït per Toni Samsó, Àlvar Roda i Rogeli Pedró multiplicarà per dos la durada i el nombre d'entrevistades. L'expresidenta de la Creu Roja Antònia Pons i la directora de Biblioteques de l'Ajuntament Pepa Forn seran les convidades en un programa que arrencarà a les dotze del migdia, tan bon punt acabi el magazín, i s'allargarà fins a la una.


Mònica Lablanca

Cugat.cat, com no podria ser d'una altra manera, sortirà al carrer per Sant Jordi per compartir amb la ciutadania un dia tan especial i per transmetre per ràdio tot el que passa a la plaça d'Octavià en una jornada tan important.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.