El patinatge, l'atletisme i esport en família, oferta lúdica per aquest dissabte


  • Comparteix:

Imatge de la lliga d'atletisme escolar / Font. Localpres

Imatge de la lliga d'atletisme escolar / Font. Localpres

Una màster class de patinet, organitzada pels World Roller Games, a l'skatepark de la Pollancreda, la 4a jornada de la lliga d'atletisme escolar a la ZEM de la Guinardera i una jornada d'iniciació esportiva en família al Parc Central és l'oferta esportiva per aquest dissabte a Sant Cugat. Totes tres activitats volen potenciar i promocionar les diferents modalitats esportives.

Promoció dels World Roller Games

Una màster class d'scooter, patinet, amb una exhibició interactiva amb els participants que s'iniciarà a les deu del matí i finalizarà a les dues del migdia a l'skatepark de la Pollancreda és un dels actes de promoció dels World Roller Games. Una competició on Sant Cugat serà subseu d'hoquei patins. L'acte és obert a tothom.

4a Jornada de lliga d'atletisme escolar

La competició es disputa entre les deu del matí i dos quarts de tres de la tarda. La lliga d'atletisme escolar arriba a la quarta i última jornada de lliga. Aquesta competició mixta està adreçada a infants benjamins (3r i 4t) i alevins (5è i 6è). Al llarg de la matinal els atletes, per equips, aniran fent les 10 proves de les que consta cada jornada de lliga. En cada jornada es treballen cadascuna de les disciplines de l'atletisme i algunes en formes jugades i adaptades cap a aquest esport. Durant la lliga hi participen escoles de Sant Cugat amb els infants que estan inscrits al programa dels Jocs Esportius Escolars especialitat atletisme. L'Ajuntament organitza aquesta activitat a través de l'OMET.

Jornada iniciació esportiva en família

El Parc Central s'omplirà de nenes, nens, pares i mares disposats a gaudir, divertir-se i fer una mica d'activitat física.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.