L'ONG Active Africa s'instal·la a Sant Cugat i es presentarà públicament amb un concert


  • Comparteix:

L'ONG Active Àfrica, instal·la la seva seu central a Sant Cugat, i per donar-se a conèixer als sancugatencs, organitzaran un concert d'òpera buffa, el proper 2 de desembre a l'Escola de Música Victòria dels Àngels. D'aquesta manera, els diners que es recaptin aniran a parar a Malawi, una de les zones on més treballen des d'aquesta ONG.

Fa set mesos que l'ONG Active Africa és una realitat, i durant aquest temps han estat treballant per tal d'ajudar als països més desafavorits, centrant sobretot la seva feina a Malawi, situat com el sisè país més pobre del món. Tot i això, des d'aquesta entitat han col·laborat també en diversos projectes de cooperació en altres països comm Colòmbia o l'Índia.

La seva feina es centra sobretot en la infància, la dona, la formació, l'educació i la sanitat. Ho explica la presidenta d'active àfrica, Teresa Garolera.

Teresa Garolera

Els dos objectius principals són fer una tasca de mediació dels excedents d'aquí, cap allà, en forma de cèntims o material. Això esperem que ens permeti fer uns tallers per a les dones que és una part de la societat més necessitada i abandonada.


Ara l'ONG instal·la la seva seu central a Sant Cugat, i ho fa organitzant un concert d'òpera buffa per tal de donar a conèixer als sancugatencs la feina que realitzen a països subdesenvolupats. Des de l'entitat esperen que aquesta iniciativa els serveixi per poder recaptar prous diners per enviar-los a Malawi, i instal·lar definitivament la llum elèctrica a l'escola St. Mathias Primary School, situada al districte de Dowa, i on actualment assisteixen 700 nens i nenes.

Active Àfrica, a més, ara per nadal, treurà a la venda una tarjeta infantil solidària que serveix perquè els nens i nenes d'aquí puguin ajudar als nens i nenes de Malawi. Amb un cost de 30 euros a l'any als sancugatencs que ho vulguin podran ajudar no només econòmicament al nen o nena del país del tercer món, sinó també podrà mantindre un contacte via carta.

D'aquesta manera, volen sensibilitzar no només a pares sinó, també als fills sancugatencs, de que ajudin a persones que viuen sota el llindar de la pobresa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.