Tres detencions en dos dies per robatoris amb força a domicilis de Sant Cugat


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'agents de Mossos i de Policia Local / Foto: Localpres

Imatge d'arxiu d'agents de Mossos i de Policia Local / Foto: Localpres

Els Mossos d'Esquadra han detingut en els darrers dies tres persones relacionades amb robatoris amb força a Sant Cugat. La primera detenció es va produir el cap de setmana passat quan agents dels Mossos d'Esquadra i de la Policia Local van interceptar un home que coincidia amb la descripció del presumpte lladre d'un robatori amb força a un habitatge de Valldoreix. Altres dues persones van ser detingudes dos dies més tard per un altre robatori amb força a un domicili del carrer d'Estapé. En tots els casos, els detinguts han passat a disposició judicial i s'ha decretat la llibertat amb càrrecs.

En el primer cas, la detenció respon a un avís per l'alarma en un domicili de l'avinguda de Jacint Verdaguer. Les càmeres de videovigilància de la casa mostraven un home dins l'habitatge mentre els propietaris estaven de vacances. Dotacions dels Mossos d'Esquadra i de la Policia Local s'hi van personar fins al lloc dels fets, on van observar la porta del jardí forçada i un vidre d’una finestra trencat. Tot i la descripció de les imatges, l'operatiu de recerca no va trobar ningú fins que un familiar de les víctimes, que havia vist les imatges, va trobar a la mateix zona un home que coincidia amb la descripció i va avisar els operatius policials. Pocs minuts després va ser interceptat i en l'escorcoll de la motxilla es va trobar un tornavís i unes alicates.

Les altres dues detencions es van produir aquest dilluns per l'avís d'un veí del carrer d'Estapé que havia vist dos homes al pis de baix de casa seva i havien fugit pel jardí. El dos presumptes lladres, de 21 i 20 anys, van ser localitzats gràcies a la descripció de la víctima a l'estació de Volpelleres, on van ser escorcollats i se'ls va trobar un tornavís i uns guants de treball amagats sota la roba. També es va recuperar de les vies un altre tornavís i uns guants idèntics. A més, un dels detinguts també està investigat per usurpació d'estat civil, ja que s'identifica un document oficial xilè que no correspon amb la seva identitat real.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.