Nova àrea vermella d'aparcament al CAP de la Mina

L'espai vol facilitar l'aparcament als pacients


  • Comparteix:

Espai habilitat / Foto: Cugat.cat

Espai habilitat / Foto: Cugat.cat

El CAP de la Mina ja compta amb àrea d'aparcament vermella, amb 16 places disponibles que abans eren àrea blava. L'Ajuntament ha implantat aquest espai perquè els pacients del centre de salut puguin aparcar gratuïtament durant dues hores. L’àrea vermella funciona de dilluns a divendres de vuit del matí a vuit del vespres, i els dissabtes de nou del matí a dues de la tarda, i està previst que s'implanti també a la resta de CAP.

Per fer ús d’aquestes places cal validar el tiquet d’àrea vermella -que els usuaris poden obtenir a la màquina expenedora del mateix aparcament- al taulell de recepció del CAP. Els usuaris tenen un temps de 15 minuts des que obtenen el tiquet a la màquina expenedora fins que es valida al taulell de recepció del CAP. Una vegada validat, no cal tornar al vehicle per posar el tiquet.

La mesura forma part del pacte entre l'equip de govern i ERC-MES per aprovar el pressupost del 2019. L’acord també preveu que l’àrea vermella s’implanti al costat dels CAP de Valldoreix i de Can Mates.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.