L'estudiant Mònica Bofill rep el reconeixement de l'Ajuntament


  • Comparteix:

Bofill va treure un 9'18 en l'examen de selectivitat del curs passat

Bofill va treure un 9'18 en l'examen de selectivitat del curs passat

L'alcalde, Lluís Recoder, ha fet entrega d'un diploma i d'una medalla commemorativa del monestir a Mònica Bofill, l'estudiant santcugatenca que el passat mes de juny va treure una de les millors notes de l'examen de selectivitat. Actualment Bofill estudia Biotecnologia a la Universitat Autònoma.

La santcugatenca Monica Bofill ha rebut de mans de l'alcalde, Lluís Recoder, la distinció de la ciutat com a reconeixement al seu rendiment acadèmic. I és que Bofill va aconseguir un 9'18 a la prova d'accés a la universitat al juny passat. Bofill tot i que reconeix que no hi ha cap fórmula màgica per l'èxit, aconsella treballar amb constància per obtenir fruits.

Mònica Bofill

Més que preparar-me per les proves em vaig preparar el batxillerat, s'ha de ser molt regular perquè per la selectivitat no es pot estudiar el dia abans


Amb aquesta nota, la 31a de tot Catalunya, Bofill ha accedit gratuïtament als estudis de Biotecnologia a la Universitat Autònoma. El mateix Redoder explica les facilitats per poder estudiar a Catalunya.

Lluís Recoder

Avui en dia per la gent que treu bones notes hi ha moltes oportunitats perquè hi ha beques d'institucions públiques i privades


A l'acte, celebrat al Ple de l'Ajuntament hi han assistit a més de l'Alcalde i Mònica Bofill, els seus familiars i la regidora d'Educació, Àngels Solé.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.