Busquen un gos presumptament robat al centre de Sant Cugat

El Bracket pateix problemes cardíacs i necessita medicació diària


  • Comparteix:

El Bracket pateix problemes cardíacs / Foto: Almudena Herraiz

El Bracket pateix problemes cardíacs / Foto: Almudena Herraiz

Policia Local, propietaris i protectores de la ciutat busquen a contrarellotge el Bracket, un bulldog francès de tres anys que va desaparèixer dissabte passat davant d'un establiment del carrer de Francesc Moragas. Almudena Herraiz, propietària de l'animal, va deixar-lo lligat a la porta de la botiga i quan va sortir, molt pocs minuts després, es va trobar que ja no hi era. Herraiz ha explicat, a la secció 'Gat i gos', que es tracta d'un gos molt fràgil, que necessita medicació per a problemes de cor i unes cures especials.

La secció d'animals del 'Sant Cugat a fons' l'ha convidat per explicar el cas, que Herraiz atribueix a un 'robatori', ja que assegura que diversos testimonis haurien vist com se l'enduien de davant del comerç. Tant la propietària com El Cau Amic demanen a qualsevol que pugui tenir informació sobre la desaparició, que s'hauria produït dissabte passat cap a les onze del matí, es posi en contacte amb ells el més ràpid possible.


Almudena Herraiz

Diu que va veure una família de tres membres, que el van deslligar, van caminar una mica per la vorera fins davant del taller mecànic, van pujar i van marxar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.